Saturday, March 2, 2013

Καρκίνος... ανίατη αρρώστεια, ή θεραπεία τώρα;;;


Σήμερα χάσαμε ακόμα ένα συγγενικό πρόσωπο στην οικογένεια από τον καρκίνο . Η θεία μου η οποία ταλαπωρήθηκε πολύ την τελευταία δεκαετία με την αρρώστια ψες τελικά λυτρώθηκε. Στην οικογένεια μου αλλά και σε κάθε οικογένεια και κάθε σπίτι πλέον ακούμε πολλές περιπτώσεις καρκινοπαθών και έχουμε αρχίσει δυστυχώς να εξοικοιωνόμστε με την ιδέα της συγκεκριμένης αρρώστιας αλλά και του θανάτου . 

Καθημερινά ακούω για κόσμο που χάνει την μάχη με τον καρκίνο και πάντα διερωτούμε... είναι την μάχη με τον καρκίνο που χάνουν όλοι τουτοι οι άνθρωποι τελικά, ή την μάχη με το σύστημα;

Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται μια ανωμαλία θανατηφόρα μεν αλλα τόσο απλή όσο είναι ο καρκίνος να μην μπορεί να θεραπέυεται το 2013. Και εξηγούμε ... θεραπεία εννοώ ο άνθρωπος που έτυχε να εκδηλώσει καρκίνο να μπορεί να κάνει την θεραπεία του και να συνεχίσει μετά να ζέι με αξιοπρέπεια και άνεση όπως πριν να αρρωστήσει. Δυστυχώς αυτό που γίνεται σήμερα είναι ΑΚΡΙBΩΣ το αντίθετο. Η πλειοψηφία των καρκινοπαθών πεθαίνει τελικά από την θεραπεία και όχι από την ίδια την αρρώστια αφού βασανιστεί αρκετά στην πορεία.

Το 1971  ο τότε Αμερικανός πρόεδρος Νίξον μαζί με το κογκρέσσο του είχε κυρήξει τάχα τον "πόλεμο εναντίον του καρκίνου" όπως είχε πει συγκεκριμένα. Είναι δυνατόν σχεδόν μισό αιώνα μετά να ΜΗΝ έχει βρεθεί ακόμα η θεραπεία;;;

Πριν βιαστείτε να πείτε ότι υπάρχει και ονομάζεται χημειοθεραπεία θα ήθελα να σας παραπέμψω στα λεγόμενα του Δρ. Χαμερ Η χημειοθεραπεία είναι μια απάτη, είναι απλά μια δηλητηρίαση με σκοπό την εξόντωση των ασθενών. Κανένας γιατρός δεν την παίρνει για τον εαυτό του ή την οικογένεια του και κανέναν Εβραίος στον κόσμο δεν κάνει ποτέ χημειοθεραπεία. Η θνησιμότητα της χημειοθεραπείας, σύμφωνα με το Κέντρο Έρευνας Καρκίνου της Χαϊδελβέργης, ανέρχεται στο 98%" !!!

Τι είναι όμως ο χημειοθεραπεία όπως ορίζεται από την Ιατρική κοινότητα; 

"Η χημειοθεραπεία είναι μία αντικαρκινική θεραπεία με φάρμακα που μπορούν να καταστρέψουν τα καρκινικά κύτταρα. Αυτά τα φάρμακα συχνά αποκαλούνται "αντικαρκινικά" φάρμακα."

Αυτό που ξεχνουν να μας πουν όμως είναι ότι μαζί με τα καρκινικά κύτταρα καταστρέφονται ΕΠΙΣΗΣ και τα υγιή κύτταρα. Και αυτό ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ!!!

Ο καρκίνος ήταν γνωστός από την εποχή του Ιπποκράτη ο οποίος ήταν και αυτός που έδωσε το όνομα "καρκίνος" σε αυτή την ανωμαλία

Τι ακριβώς έιναι ο καρκίνος; 

"καρκίνος είναι η νόσος που προκαλέιται από τον άναρχο και αφύσικο πολλάπλασιασμό παθολογικών κυττάρων στους ιστούς του σώματος"

Με πολύ απλά λόγια δηλαδή,  κάποια κυτταρα του σώματος μας χάνουν τον δρόμο τους και πολλάπλασιάζονται ανεξέλεγκτα με αποτέλεσμα να δημιουργουν όγκους και άλλα  προβλήματα στο σώμα μας.

Μπορείτε να διανοηθείτε πως μια τόσο απλή πάθηση είναι υπευθυνη για 8 εκατομμύρια!!! θανάτους τον χρόνο;


Δεν διερωτάστε γιατί δεν μπορεί η ιατρική κοινότητα να κάτσει κάτω και να βρει το φάρμακο; χτές άκουσα στην τηλεόραση για ένα 16χρονο ο οποίος ανακάλυψε ένα τεστ το οποίο ανιχνέυει τον καρκίνο στο πάγκρεας και έχει ποσοστό ακρίβειας 100% όπως έχει αναφερθεί. Μέχρι τώρα οι γιατροί χρησιμοποιόυσαν έναν άλλο τέστ το όποιο όχι μονο είναι 60 χρονών αλλά δεν ήταν και 100 % αποτελεσματικό.
Πως μπορεί ένα παιδί να ανακαλύπτει κάτι τέτοιο όταν ολόκληρος ό ιατρικός κόσμος αδυνατεί;

Η μηπως απλά δεν θέλουν; ... είναι γνωστό ότι τα πανεπιστήμια όπου σπουδάζουν οι γιατρόι , οι ασφαλιστικές εταιρείες οι οποίες πληρώνουν για τις θεραπείες αλλά και όλα τα νοσοκομεία και όλα όσα έχουν να κάνουν με την υγεία χρηματοδοτούνται από τις φαρμακοβιομηχανίες!!!

Μήπως τα μεγάλα συμφέροντα των φαρμακοβιομηχανιών εκτοπίζουν το δικαίωμα των ανθρώπων να ζουν υγιείς; Οι φαρμακοβιομηχανίες παραδέχονται ότι το 80% των εσόδων τους (τα οποία ανέρχονται σε αρκετά τρισεκκατομμύρια δολλάρια τον χρόνο) είναι από τον καρκίνο!  Με τέτοια έσοδα είναι ποτέ δυνατό να ανακαλύφθεί  το "φάρμακο" για τον καρκίνο που θα τον θεραπέυει απλά και για πάντα; 

Ακουγονται πολλές φορές διάφορα για ανακαλύψεις ουσιών συχνά από την φύση που φαίνεται να έχουν θεραπευτικές ιδιότητες έναντια στον καρκίνο. Δεν είναι παράξενο πως καμιά έρευνα δεν καταλήγει ποτέ στα εργαστήρια για εμπεριστατωμένη μελέτη η οπόια να οδηγήσει σε νεα αποτελεσματικά φάρμακα? Δεν είναι παράξενο που οι μόλις ακουστεί κάτι νέο το οποίο λεγεται ότι θεραπέυει τον καρκίνο σύσσωμα τα παπαγαλάκια της Ιατρικής-Φαρκακευτικής κοινότητας σπευδουν να το απορρίψουν ασυζητητη;


Για μένα είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρο ότι όλα αυτά είναι μια τεράστια συνομωσία με σκοπό όχι την άμεση εξόντωση του ανθρώπου αλλά την αργή και βασανιστική εκμετάλλευση του με απώτερο σκοπό ... το γέριμο το ΧΡΗΜΑ!  

Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι το φάρμακο για τον καρκίνο θα μπορούσε να φτιαχτεί σε μια νύχτα αλλά είμαι και σίγουρος ότι αυτό δεν θα γίνει ποτέ. Οχι τουλάχιστον μέχρι οι φαρμακοβιομηχανίες να βρούν κάτι άλλο για να μας απομυζούν ή μέχρι όλοι οι ανθρωποι να ξυπνήσουν μαζικά και να αρνηθουν να γίνονται πειραματόζωα για να πλουτίζουν με τον πόνο τους κάποιοι άλλοι!!!Υγεία σε όλους σας

"Κάνε το φάρμακο σου την τροφή σου και την τροφή σου το φάρμακο σου "Ιπποκρατής "περι διαίτης"


No comments:

Post a Comment